Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Pattay bedste golfbane

Golf i Pattaya

Kan du lide at spille golf så byder Pattaya på intet mindre end et sandt paradis for golfspillere. De fleste kendere vil sige at Thailand er asiens golfmekka og hvis der er et område i Thailand der er et golfmekka så er det uden tvivl Pattaya/Jomtien området..

En god måde at komme ud og spille på er at booke direkte via en
agent eller udbyder af golfture, så du er sikker på at få en god oplevelse.

I Pattaya og Jomtien området findes adskillige 18 hullers golfbaner, og med få undtagelser er der tale om baner af meget høj kvalitet og høj international standard.

Den bedste golfbane i Pattaya ?
Vand, palmer og smukke blomster er oftest en del af golfbanernes standard udrustning og personlig caddie der transporterer dit udstyr og guider dig rundt på banen, er bare noget af den luksus, du kan glæde dig til.
Artiklen fortsætter efter annoncen..
I nedenstående kan du finde en kort beskrivelse og info om nogle af de bedste golfbaner, som vi vil anbefale man prøver kræfter med under ferien i Pattaya..

Top 10 golfbaner

I uvilkårlig rækkefølge er her en kort beskrivelse og links på nogle af golfbanerne i Pattaya området. Du kan selv trykke dig videre, hvis du vil læse mere om den enkelte bane:

Eastern Star Golf Resort - Rayong En R.T. Jones Jr, Golfbane med masser af sand, rimelige par 4’er huller. Klubhuset har pool, tennis- og andre sportsbaner.

Khao Kaew - Sri Racha Dye Design med 3 x 9 huller. Baner på 3100 – 3250m i længden. Særlige kendetegn er sand og vand plus en ø-green på et af par 3. hullerne.

Laem Chabang - Sri Racha Designet af mesteren selv, Jack Nicklaus. Laem Chabang er en af Thailands fineste baner med i alt 27 huller spændende huller. Det er nu blevet muligt at spille natgolf på banen, hvilket er muligt pga. opsætningen af en masse projektører. En virkeligt smuk bane og selvfølgelig med et fremragende klubhus.
Pattaya golfbane
Foto: I Pattaya finder du nogle af syd-øst asiens bedste goldbaner..
Phoenix Golf & Country Club - Chon Buri Dennis Griffiths design. 3 x 9 huller som hver især måler 3230m, 3085m og 3145m. Varieret terræn og en del vand. En barsk hul 17.  

Rayong Green Valley - Rayong Thompson & Wolveridge har lavet et fantastisk flot design på denne bane som ligger i meget naturskønne omgivelser. Banen er ligeligt fair for både langt- og kortslående golfspillere. Lækkert klubhus med mulighed for overnatning.

SE OGSÅ: Pattaya “syd-øst asiens vildeste natteliv” igang igen, eller..

Royal Lakeside & Resort - Chachoengsao Sumitomo Const Ltd har anlagt denne bane langs en flod. Banen er omgivet af en masse fantastisk flot blomsterflora og fairways der er passet og plejet til mindste detalje. Greens og bunkers, er ligeledes i fremragende stand. Fint klubhus og en lystbådehavn i nærheden.

Siam Country Club - Chonburi Izumi design. Nogle mener at denne bane er den fineste og mest vanskelige i Thailand. Bakker Vand, sand og smalle fairways lægger op til en både mindeværdig men også krævende oplevelse. Der er overnatningsmuligheder i klubben, for dem som gerne vil bo tæt på banen.

Sriracha Intl Golf Club -  Sri Racha Designet af Gary Player. Smuk bane som falder naturligt ind i landskabet. Relativt kort bane med en del par-4 huller, i let bakket terræn. Lækkert klubhus med pool og diverse faciliteter. Green-fee: omkring 500 Baht.

Video: Pattaya golfbaner
SPÆNDENDE UDFLUGTER I PATTAYA..
Scandinavia is watching ! Interested in promoting your business on this site ? - please contact us for options !