Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Natteliv i Pattaya Walking Street

Nattelivet i Pattaya

I de senere år, har det lokale bystyre i Pattaya lagt et stort arbejde i at gøre feriebyen til en mere “familievenlig” feriedestination. Blandt andet for at tiltrække nogle af de besøgende som kunne have lyst til at lægge penge i andet end byens ellers så populære natteliv. Ikke mindst har det været ønsket om at gøre op med byens ry som værende et ferieresort primært rettet mod sexhungrende vestlige turister..
Dette imagearbejde har så også resulteret i at Pattaya idag er et stadigt mere og mere populært rejsemål for "almindelige" turister og således har Pattaya også meget andet at byde på, ud over det pulserende natteliv.

Selvom der kan være meget andet at opleve under ferien i Pattaya, kan man vel næppe komme uden om at Pattaya er både kendt og berygtet for sit natteliv, og det til stadighed er den absolutte magnet når vi taler om Pattaya som feriedestination.

Pattaya har igennem årtier været kendt som asiens party-destination nr.1, og derfor vil en en rejseportal om Pattaya heller ikke være komplet uden en beskrivelse af byens pulserende natteliv..

GoGo barer

I Pattaya finder du i hundredevis, hvis ikke i tusindvis af Beer-bars, GoGo barer, natklubber og diskoteker, og det er den berømte gade Walking Street, som er centrum for Pattayas natteliv.
Søger du selskab fra andre danskere eller skandinaver i Pattaya, så finder du mere end 50 danske/danskejede barer i Pattaya. Vi håber at du her på siden vil kunne danne dig et indtryk af, hvad der venter dig hvis turen går til Pattaya..

Link exchange > If You are a bar owner in Pattaya and would like to exchange links with us, please e-mail
we are proud to be google no. 1 webrank in Denmark !