Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Skærmbillede 2015-11-20 kl. 17.30.40

Shopping og Markeder

Pattaya byder på fantastiske muligheder for shopping uanset om du er ude efter mærkevarer eller fine vellignende kopier...
I Pattaya er der flere store shopping centre og flere store indkøbscentre ala´ Bilka og Føtex. 
Ligeledes finder du i Pattaya flere af de mest kendte internationale restaurantkæder såsom The Pizza Company, Starbucks og Kentucky Fried Chicken mv.
På de forskellige markeder rundt omkring i byen er der et kæmpe udvalg i diverse varer. Her finder du kopi-ure og T-shirts, Cd/DVD kopier, lokalt forarbejdet brugskunst og meget andet.

Tip: Husk det er normalt at "prutte" om prisen på markederne..men gør det altid med et smil, så kommer du længst ! Der kan nemt gå sport i at prutte om prisen og det står selvfølgeligt alle frit for hvor meget man vil betale for en vare..alligevel opfordrer vi dig til at huske på at de sidste 50 Baht (kr.7,5) som handlen eller taxaturen måske står eller falder på, kan gøre megen glæde i de fleste thailandske familier..

Supermarkeder i Pattaya


Carrefour                                               
Big C
Tesco Lotus

Shoppingcentre & Stormagasiner


The Village Shopping Center - Pattayas nyeste shopping center, som ligger på Sukomvit Road.

Mikes Department store - ligger ved Beach Road

Royal Garden Plaza - ligger på Beach Road. Tre-etagers stormagasin, som bla. Ripley´s Believe IT or Not ! museum og en større biograf. Større internationale restaurant-kæder som Mc Donalds, KFC, Pizza Company og Sizzlers finder du også her.

The Avenue - Shopping center der ligger på second road. 
Store internationale restauranter, kæmpe biograf kompleks, 22 baners bowling hal og meget mere.

TukCom - Ligger på Pattaya Tai (south) road - stort computercenter

Harbour Mall - Godt center for både voksne og børn. Her er bla. legeland for de mindste hvor der kan rutches på rutchebaner og leges og kælkes i sneen i “vinterlandet”..

Skræddere

 
Der er massevis af dygtige skræddere i Pattaya som tilbyder at lave rigtigt skræddersyet tøj som eks. jakkesæt og skjorter til meget rimelige priser. Priserne hos de enkelte skræddere er stort set ens, og kvaliteten af det færdige produkt afhænger i høj grad af det materiale du har valgt, og ligesom i andre dele af verden gælder det også i Pattaya at pris og kvalitet ofte hænger sammen. 
Se dig godt for, vær bevidst om- og fortæl skrædderen nøjagtigt hvordan du vil have det og sørg for at have god tid til at prøve/teste tøjet over flere dage for at få det optimale resultat. 

Pattaya Thailand