Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Bedste thai massage i Pattaya

Thai Massage i Pattaya

Måske har du prøvet at få Thai massage i København, Aalborg eller Århus hvor der er mange forskellige steder du kan nyde denne asiatiske form for velvære..

Mange forbinder måske thaimassage for en form for fræk massage med seksuelle undertoner, hvilket bestemt ikke er tilfældet hvis man tager thaimassage for hvad det oprindeligt er.

SE OGSÅ:
“Er der stadig gang i Pattayas natteliv ?”

Ægte thaimassage er en massageform hvor man med forskellige tryk og berøringer på kroppen, forsøger at stimulere både fysik og psyke.
Happy Ending Thai massage
Snyd ikke dig selv for en omgang god massage på stranden i Pattaya eller i en af byens mange massagesaloner. For under 50 kr. vil du kunne få en times dejlig massage..

Traditionel thaimassage

Den traditionelle Thai massage i Thailand går under det thailandske navn Nuad Phaen Boran (Thai: นวด แผน โบราณ).

I Vesteuropa er det også kaldet Thai yoga massage. Den thailandske massage består af passiv yoga "udstræknings" bevægelser og stillinger og pres punkt massage.
Ti særligt udvalgte energilinier (Thai: สิบ เส้น - sip sen), der løber gennem kroppen er efter gammel lære at opfatte som et energisk netværk, der netop vil blive behandlet ved hjælp af blide stræk og rytmiske tryk med tommelfingre, knæ, albuer og fødder.
Pattaya massage pige
Vælger du at få thaimassage på stranden i Pattaya, så er det ikke sikkert at massøren går så videnskabeligt til værks, men du vil helt sikkert nyde det alligevel. Et lille tip kan være at lære et på få thailandske gloser så du på thai kan give udtryk for om der skal gåes lidt hårdere eller mindre hårdt til værks..
BEDSTE MASSAGE STEDER I PATTAYA

* Grace Spa Pattaya
*
Oasis Spa Pattaya
*
Cliff Spa
*
Siladon Spa
*
Amburaya Spa

PROMOTION - Please contact us to tell if- and why your business should be listed here !

Happy Ending

Uanset om din massage varer en halv- eller en hel time, så er vi ganske sikre på at du vil føle dig dejligt afslappet efter din behandling, hvad enten du har fået den på stranden eller i en af de mange massageklinikker i Pattaya.

SE OGSÅ:
“One Night in Pattaya - Billigt hotel for en enkelt nat”

Hvis du har været bare nogenlunde tilfreds med din massør, så er det ikke ualmindeligt også at give lidt drikkepenge til hende/ham som har masseret dig. En god tommelfingerregel er at du kan give omkring 100 Baht hvis du har været tilfreds med ydelsen.
Afslappet efter den bedste massage
På den måde bliver det også en ekstra god “Happy Ending” for din massør og hvis du kommer igen en anden gang, så kan du nok også da forvente en god behandling og service..

Happy Ending to you ! ;-)
SPÆNDENDE UDFLUGTER I PATTAYA
Thaimassage Pattaya Thailand