Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Vejret - Beach Road Pattaya Thailand

Vejret i Pattaya

Vejret i Pattaya skifter naturligvis hen over året, men der er altid dejligt varmt, da temperaturen sjældent kommer under de 25 gr.

I regntiden, som strækker sig fra maj-oktober, er der normalt skyet noget af dagen, men også sol ind imellem. Regnen falder meget forskelligt, men normalt kommer der en eller anden form for nedbør stort set hver dag, men enkelte dage kan også være helt uden regn.

Når det så regner i Thailand, så kan der komme meget kraftige regnskyl. Regnskyl som bedst er at sammenligne med egentlige skybrud, som du måske også kender fra Danmark om sommeren, når skyerne virkeligt har fået ladet op til en ordentlig skylle..

Vi gør opmærksom på at nedenstående betragtninger, information og angivelser af temperaturer og nedbørsmængde er gennemsnitlige.

Vejret lige nu..

Herunder kan du se hvordan vejret er lige nu i Pattaya. Husk på at Thailand, tidsmæssigt, er 6 timer foran Danmark. Så hvis du eksempelvis tjekker vejret lige nu og klokken er 18.00 dansk tid, ja så er det altså midnat i Thailand.
PATTAYA, Thailand Vejret lige nu..

JANUAR

Her er vejret super lækkert. Januar er måske den allerbedste bedste måned at besøge Pattaya i. Temperaturen ligger typisk omkring de 30 grader, hvilket kan være ganske dejligt, specielt på- eller i nærheden af stranden, hvor det måske også lufter lidt.
Januar vejr på stranden
Foto: Vejret er absolut skønt i januar. Her på stranden i Pattaya.
Det regner sjældent i januar måned og hvis det gør, så er det måske blot en enkelt skylle en af dagene i løbet af ugen. Det er absolut minimalt med nedbør i januar, hvorfor himlen også ofte vil være næsten skyfri.

Temperatur: 30 gr.
Antal regnvejrsdage: 1-2

FEBRUAR

Da februar også er en tør måned i Thailand, adskiller den sig vejrmæssigt ikke meget fra januar. Der falder meget lidt regn og vejret er generelt bare super godt, hvorfor mange udenlandske turister også vælger at tilbringe vinterferien i Pattaya.

Temperaturen stiger måske én grad eller to ifht. januar, men ellers kan du forvente nogenlunde samme dejlige vejr. Januar er en god måned at holde ferie i Pattaya.

Temperatur: 31 gr.
Antal regnvejrsdage: 2-3

MARTS

Nu bliver det lidt varmere ! men marts er dog alligevel en ganske god måned at besøge Pattaya i. Vejret er super godt og endnu er luftfugtigheden ikke sådan rigtigt sat ind. Du vil formentlig skulle justere dit hotelværelses airconditioning en smule, så du ikke har det for varmt om natten, men ellers så er det stadig til at holde ud for de fleste.

Nogen
vil måske synes at det bliver lidt for varmt i marts, men hvis du elsker sol og varme så tag bare til Pattaya i marts, selv om vi nu nærmer os den varmeste tid på året i Thailand.

Temperatur: 32 gr.
Antal regnvejrsdage: 4-5

APRIL

Normalt årets varmeste måned i Thailand. Det er her de fleste nok gerne vil gå i bar overkrop, også i byen, selvom det måske dog ikke er så velset.

April måned
er varm og der er nok også en del der vil synes det er for varmt, men hvis du bare ikke kan få nok af sol og varme, så er april helt sikkert den rigtigt måned at besøge Pattaya i.
Pattaya Songkran fejring
Foto: Thaierne elsker at fejre Songkran, i april.
Det er som regel også i april at man fejrer det thailandske nytår “Songkran”, der ofte benævnes som værende verdens største vandkamp. Så i de dage hvor denne fejring står på kan du godt forvente at blive våd, hvis du bevæger dig ud i byen hvor stort set hver eneste indbygger er “bevæbnet” med enten vandpistol eller vandgevær.

Song-kran er en sjov oplevelse, og thaierne elsker disse dage..

Temperatur: 33-34 gr.
Antal regnvejrsdage: 4-5

MAJ-JULI

Så begynder regntiden..Maj er stadig meget varm, men nu falder der en del mere nedbør og luftfugtigheden stiger dermed også markant.

Med regntidens komme forandrer landskabet sig også, så hvis du besøger Pattaya/Jomtien i denne tid, så vil du også opleve et noget smukkere, mere grønt og mere frodigt landskab.

Maj er bestemt en ganske udemærket måned at besøge Thailand i, hvis altså ikke du får det decideret psykisk dårligt, hvis det skulle regne et par dage under din ferie.
Regntid i Pattaya Thailand
Foto: Asiatisk par gemmer sif under paraplyen i regntiden.
Det vil dog sjældent være sådan at det regner en hel eller flere dage i træk. Der kan sagtens være masser af sol, selv om der nok vil være skyer på himlen de fleste dage og der kan komme voldsomme regnskyld af måske et par timers varighed.

Temperatur: 31-33 gr.
Antal regnvejrsdage: 11-13

SEPTEMBER-OKTOBER

Vejret i Pattaya i september og oktober adskiller sig ikke det store fra de foregående måneder. Det er stadig regntid og der falder mere eller mindre nedbør de fleste dage af enten længere eller kortere varighed, hvilket kan være lidt svært at forudsige.

Husk at medbringe regnjakke, hvis du besøger Pattaya i månederne september og oktober, da det som oftest, generelt, er de mest “våde” måneder i Thailand.

Temperatur: 30-32 gr.
Antal regnvejrsdage: 16

NOVEMBER

De kan være lidt svært at forudsige vejret i november, men faktum er at det normalt er den måned hvor regntiden slutter. I hvert fald hen imod slutningen af måneden bør vejret have stabiliseret sig, således at Pattaya vender tilbage til at være netop den solskins-by, som de fleste forbinder byen med.

Men lad nu være med at pakke regnjakken helt væk, for der kan stadig falde lidt regn, når du måske er på udflugt og skal opleve det smukke landskab, der nu er grønt og frodigt her i slutningen af regntiden.

Temperatur: 29-30 gr.
Antal regnvejrsdage: 6

DECEMBER

Uha, december er en super dejlig måned at besøg Pattaya i. Det er blevet tørt og solrigt igen og vejret har generelt stabiliseret sig.

Mange har december som favoritmåned, da der er meget få regnvejrsdage og temperaturen er ganske behagelig.

Måske du vil holde Jul og Nytår i Thailand ? det kan godt anbefales !

Temperatur: 30 gr.
Antal regnvejrsdage: 1-2
SPÆNDENDE UDFLUGTER I PATTAYA
Vejret i Pattaya Thailand