Pattaya.dk

Danmarks foretrukne rejseguide til alt om Pattaya…

Pigerne i Pattaya

Vi er faldet over denne historie på nettet som efter vores mening meget godt illustrerer de "bekymringer" man kan risikere ved at forelske sig under ferien i Thailand.
Stacks Image 272
Jeg mødte "min pige" på et massagested, hvor jeg kom flere dage i træk og hvor jeg "kun" fik massage af hende. En dag inviterede jeg hende så ud til middag, efter at hun var færdig med hendes vagt.
Hun accepterede min invitation og på vej til restauranten sagde hun, at de fleste piger får 3.000 baht for at gå ud med deres kunder.
På et tidpunkt under middagen spurgte jeg hende så, om hun havde lyst til at gå med mig hjem på hotellet og inden jeg fik set mig om så havde hun altså boet sammen med mig i fem dage, lige indtil jeg forlod Pattaya for mit næste rejsemål, Phuket.

Inden vi sagde farvel betalte jeg hende for "den tid" vi havde tilbragt sammen, men efter at være nået til Phuket, kunne jeg slet ikke glemme hende.
Så det endte med at jeg tog tilbage til Pattaya igen ca. 10 dage efter, på min vej tilbage til Danmark. Vi bor igen sammen i 3 dage og da jeg skal hjem følger hun mig til Bangkok Lufthavn fra Pattaya.

SE OGSÅ: “One Night in Pattaya - Billigt hotel for en enkelt nat”

Vi havde en fantastisk tid og jeg betalte hende igen i lufthavnen.
Jeg var sandsynligvis på dette tidspunkt blevet forelsket i hende og kom vist også til at sige det til hende en hel del gange i de dage vi var sammen.
Hun sagde aldrig det samme til mig, men jeg følte alligevel at hun gengældte det.
Da vi var sammen i Pattaya mødte vi på et tidspunkt et homoseksuelt par, og den thailandske del af parret talte på et tidspunkt med hende for mig, da han kunne rimeligt engelsk og thai.

Han fortalte hende om mine stærke følelser for hende, og han fortalte mig, at hun havde sagte, at jeg skulle "tage det lidt mere roligt" Hvad betyder det? Har jeg nogen chance, eller er det bare en forretningsmæssig transaktion for hende?
Jeg har været tilbage i Danmark i 10 dage nu. Jeg sendte hende nogle søde billeder af min hund og naturskønne billeder af landskabet i nord-jylland hvor jeg kommer fra da jeg kom hjem.

Jeg skriver fortsat til hende på Facebook men der går ofte flere timer inden hun kigger på de beskeder eller fotos jeg sender hende. De sidste par dage har hun nogen gange slet ikke svaret mig, før jeg skriver til hende igen..og siger jeg er ked af det. Nu reagerer hun overhovedet ikke.
Er det hele slut? Der kommer intet fra hendes side. Kan nogle erfarne mennesker forklare mig hvad det er der måske sker?

Jeg har planlagt en tur igen til februar til Phuket/Phi Phi osv. hvor jeg har inviteret hende med og jeg er allerede begyndt at kigge på flybilletter og hotelophold. Men det er som om hun er kold nu.
Hun har ikke blokeret mig på Facebook, men jeg ved ikke, hvad der foregår. Jeg føler stadig hendes bløde hænder i mine hænder og jeg kan stadig lugte hendes friske hår. Kan nogen venligst giv mig nogle gode råd til hvad jeg skal gøre ?

Og et svar kom her..

Jeg vil give dig et seriøst svar, da ingen andre synes at gøre det. Vær opmærksom på, at alt dette er spekulation.

Et bud fra mig er, at hun har set, hørt og prøvet det hele før..
Mange løfter og planer om fremtiden fra uærlige udlændinge. På dette punkt har hun ingen grund til at tro, at du er anderledes end hendes tidligere bekendskaber. Som man siger, "handling siger mere end ord"
Mit råd..vær udholdende og tålmodig. Lad der gå noget tid men bevar kontakten. Tag imod det, hun er villig til at give dig for nu..
Når du kommer tilbage til Thailand, så vær pragmatisk og fornuftig. Lad være med at være blåøjet og naiv. Tilbring tid sammen og se, om det stadig føles som om i har en fremtid sammen. Måske ser hun, at du er ærlig og din kærlighed er ægte, og det vil måske ændre tingene.
Nu til den "problematiske" kærlighed
Når nu dette er sagt så er der altså også muligheden for, at det for hende blot var en forretningsmæssig transaktion, og at hun ikke deler dine følelser. Hvis hun har været i Pattaya i lang tid, er det måske bare for hende blevet en forretningsmæssig tilgang til det at omgås vesterlændinge.
Men jeg vil afslutte med dette..
Det er ikke umuligt og du kan absolut være heldig at finde en god en pige her. Lyt ikke til de kyniske, alkoholiserede, uvidende keyboardkrigere, der elsker at "trolle" andre på nettet.
Pigen er derude..hende der ønsker en bedre tilværelse med en god mand. Alt det her med "du kan tage pigen ud af baren men ikke tage baren ud af pigen" -sætningen er noget vrøvl.
Pattaya massage pige
V
BEDSTE MASSAGE STEDER I PATTAYA

* Grace Spa Pattaya
*
Oasis Spa Pattaya
*
Cliff Spa
*
Siladon Spa
*
Amburaya Spa

PROMOTION - Please contact us to tell if- and why your business should be listed here !
SPÆNDENDE UDFLUGTER I PATTAYA