Pattaya.dk

Danmarks rejseguide til alt om Pattaya..
Skærmbillede 2015-11-20 kl. 17.30.40

Seværdigheder & Udflugter

Pattaya boomede som feriedestination under og efter Vietnam-krigen og fik sig lidt af et dårligt image, men tingene har helt sikkert forbedret sig siden dengang. Bystyret i Pattaya har forsøgt at ændre byens image til en mere familieorienteret destination, således at der ud over barer, pubber og diskoteker, også er meget mere og andet at se under rejsen til Pattaya.

En af de bedste måder at opleve Pattaya på er ved at booke en af byens mange lokal-guider og få dem til at vise dig det bedste som Pattaya kan byde på. Du kan finde en lokal guide her på
GetYourGuide, som mange danske turister benytter sig af.

For tiden oplever Pattaya en konstant stigning i antallet af besøgende, og mere end 5 mio. turister besøger hvert år området. På denne side kan du se en kort beskrivelse af nogle af de mest populære aktiviteter og seværdigheder i Pattaya, og måske finde lidt inspiration til planlægningen af din næste ferie i Thailand.
Nong Nooch Tropisk Botaniske Have
Ligger omkring 15 kilometer øst for Pattaya.(2,0 km2). Stedet har velholdte botaniske haver og en orkidé planteskole.
Nong Nooch tropiske have
Den utroligt smukke Nong Nooch botaniske have er et populært udflugtsmål..
Foto: Pixabay
Walking Street
Walking street i Pattaya er vel nok det mest populære udflugtsmål i byen. Alle der besøger Pattaya må og skal en tur forbi Walking Street og opleve det pulserende natteliv.
>
Læs mere

Pattaya Zoo
Den private Sri Racha Tiger Zoo har flere hundrede tigre og tusindvis af alligatorer, samt nogle andre dyr. Haven er ofte blevet kritiseret for dyrenes levevilkår, og en arbejdstager, blev dræbt af tigre i 2004. Der var et stort fugleinfluenza udbrud på den zoologiske have senere samme år.

Ø-ture
Koh Larn er en tropiske ø beliggende ca. 7 km ud for Pattaya Beach. Øen er ca 4 km lang og 2 km bred og er hjemsted for cirka tusind indbyggere. De fleste af de lokale bor i den største landsby som hedder Naban. Der er seks strande på øen, der har hvidt sand og klart blåt vand. Terrænet er hovedsageligt bjergrigt og for det meste dækket med jungle. Nogle turister tager også dagsture til den nærliggende ø Rayong samt Koh Samet ø, for at opleve deres smukke strande.

Ubåds tur
En turist ubåd/ undervandsfartøj giver mulighed for at se koraller og livet blot et par kilometer ud fra kysten. For det meste sejler den ud fra Bali Hai Pier, nær Walking Street.

Underwater World Pattaya (verdens-klasse akvarium)
Er et akvarium, hvor der er en stor samling af arterne i den Thailandske Golf. Der er en 105 meter lang tunnel som er opdelt i 4 zoner. Akvariet er hjem for en lang række lokale marine liv, herunder hajer og stingrays.
Thai Alangkarn Theater Pattaya (teater med kulturelle opvisninger )
Thai Alangkarn Theater Pattaya præsenterer thailandsk scenekunst i et panoramisk ”koncept”. Hele stedet omfatter en prototype på Hexa Etape Theater med 2000 pladser og en restaurant med 1000 siddepladser. Åbent alle dage undtagen onsdag. Opvisning kl. 18.00

Khao Phra Tam Nak eller Khao Phra Bat - udsigtspunkt
Dette mindre bjerg lille er beliggende mellem Syd Pattaya og Chom Thian. Det er et udsigtspunkt, og giver panoramaudsigt over hele Pattaya by og dens halvmåneform kystlinie. Lokalbefolkningen og besøgende kommer her for at hylde Wat Khao Phra Bat oven på bakken og monumentet af Kromluang Chomphonkhetudomsak, som er anset som værende grundlæggeren til den moderne thailandske flåde.

Sanctuary of Truth
Denne gigantiske træ-konstruktion er beliggende ved havet ved Laem Ratchawet, Nord Pattaya, og blev først bygget i 1981. Bygningens udsøgte arkitektoniske elementer blev udtænkt med den vision, at inddrage de elementer den menneskelige civilisation har opnået og næret af religiøse og filosofiske visdom.

Mini Siam
Ligger i nord-Pattaya. Mini Siam er en af de mest berømte modellandsbyer i verden, og fejrer den Thailandske kulturarv med miniature-reproduktioner af de mest berømte monumenter og historiske steder herunder Temple of Emerald Buddha, Demokrati Monument, Broen over floden Kwai, Prasat Hin Phimai osv. Desuden kan man bl.a. se reproduktioner af Tower Bridge i London, Eiffeltårnet, Frihedsgudinden og Trevifontænen.

Cabaret-shows
Der er to steder for transvestit cabarets (dame drenge) i Pattaya. Alcazar Cabaret & Tiffany Show som ligger på Pattaya 2 Road.

Wat Yanasangwararam Woramahawihan 
Tempelområdet dækker et område på 366 RAI og det blev bygget i 1976 for Somdet Phra Yanasangwon. Du vil her kunne se hvad der skulle være en kopi af Buddha's fodspor og en stor Chedi indeholdende nogle af Buddha´s hellige effekter.

Dykning
Den mest populære destination i Pattaya for dykkerture er Hardeep Vraget som blev sænket af de allierede under Anden Verdenskrig. Vraget ligger på sin styrbords-side i en dybde på ca. 26 meter.

Buddha Mountain - Khao Chi Chan
Ca. 20 km syd for Pattaya by kan du opleve det kæmpemæssige billede af Buddha som er malet i guld-silhout på siden af et stort bjerg. Et virkeligt betagende syn som du ikke må gå glip af under ferien i Pattaya.
> Læs mere

Se liste med alle udflugtsmuligheder på
GetYourGuide

Udflugter til andre byer..

Tur til kongebyen Hua Hin
Dette er byen hvor den thailandske kongefamilie har sit sommer-palads og foretrækker at opholde sig det meste af året når ikke de officielle pligter kalder. Hua Hin er i modsætning til Pattaya et meget mere roligt ferieresort og særligt den lidt mere velstillede del af befolkningen i Bangkok ynder at tage til Hua Hin i weekenden og nyde de dejlige strande og den dejlige mad i de mange gode restauranter i bymidten.
Alt efter trafikken så kan turen fra Pattaya til Hua Hin med Taxi tilbagelægges på et sted mellem 5 og 7 timer. Vi anbefaler at du ikke vælger fredag som rejsedag da trafikken i Bangkok i givet fald vil kunne forlænge rejsetiden markant. En anden mulighed for at komme til Hua Hin er at benytte katamaran-færge forbindelsen. Læs mere om byen >
Hua Hin
SPÆNDENDE UDFLUGTER I PATTAYA
Seværdigheder & Udflugter i Pattaya